Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare NR 990/03.03.2006


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Termeni si conditii :

 

Copyright

Toate drepturile asupra site-ului www.otet-mere.com apartin lui otet-mere.com. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.otet-merel.com este posibila numai dupa obtinerea acordului scris al otet-mere.com.

Pentru solicitarea obtinerii acordului scris de reproducere integrala sau partiala a continutului site-ului puteti trimite o solicitare la adresa de email: office_pronaturals@yahoo.com

1.Date generale


În aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului www.otet-mere.com denumit în continuare SITE. Ireprezinta în cele ce urmeaza, proprietarii de drept ai otet-mere

Aceste conditii se aplica oricarei persoane care viziteaza/acceseaza acest site (numita în continuare VIZITATOR), fie VIZITATORILOR care se înscriu pe site urmând procedura descrisa pe SITE si asumându-si drepturile si obligatiile din Regulamentul de utilizare (denumiti în continuare MEMBRII), care prin navigarea pe acest SITE îsi dau acordul tacit de respectare si folosire a SITE-ului

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga VIZITATORUL/MEMBRUL sa înceteze vizitarea SITE-ului si accesarea serviciilor oferite de acesta. Prin SERVICII se înteleg toate serviciile informationale incluzând, dar nefiind limitate la articole, poze, newslettere, forum etc., cât si alte servicii care pot fi gasite pe SITE. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute în aceasta pagina.

În cazul în care doriti sa contactati otet-mere.com cu privire la SERVICIILE oferite, informatia inclusa în acest document, litigii de orice fel, va rugam sa folositi datele de pe pagina de CONTACT disponibila aici.

2.Reguli de securitate:

 

Nu sunt permise:

încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul informativ acestui site (nu se încadreaza aici mesajele publicate pe forum în calitate de MEMBRU)
copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau în varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest SITE în alt scop decât cel personal, asa cum este el definit mai jos;
încercarea de modificare, stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice a SITEULUI
încercarea de a accesa date personale ale unui MEMBRU al SITE-ului
încercarea de a disturba functionarea corespunzatoare a serverelor prin metode de gen hacking
folosirea adreselor de mail publicate pe site în scopul de SPAMING sau alte scopuri fara a avea acordul otet-mere.com sau a proprietarilor acestor adrese
folosirea numelui otet-mere.com precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul SITE-ului în orice mod care creeaza în mod eronat impresia ca exista o legatura directa între persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si o (confuzie voita).
Denigrarea prin orice modalitate a SITE-ului sau a otet-mere.com prin postarea de mesaje care contin injurii, amenintari cât si postarea unor linkuri catre alte siteuri care au un asemenea continut

3. Protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, otet-mere.com va administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de VIZITATORI si MEMBRI.

Datele personale sunt furnizate de catre MEMBRII în momentul crearii unui cont pe Site. Datele personale furnizate de catre MEMBRII pot fi prelucrate de Maresteti-penisul.com în scopul oferirii în conditii optime a servicilor sale. Conform Legii nr. 677/2001, VIZITATORII si MEMBRII beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, VIZITATORII si MEMBRII au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care îi privesc si sa solicite stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, MEMBRII pot folosi serviciile oferite de SITE (self-service) sau pot face o cerere prin e-mail la adresa office_pronaturals@yahoo.com

În afara de datele trimise de catre MEMBRII si VIZITATORI, server-ele SITE-ului colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat SITE-ul, adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre otet-mere.com pentru a îmbunatatii serviciile oferite.

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Este obligatoriu ca adresa de email sa fie corecta. Adresa de email furnizata nu va fi facuta publica si nici nu va fi vanduta.

 

4.Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului


Continutul acestui site (precum fisiere de date, text scris, aplicatii software, fotografii, filme ori alte imagini, grafice, teste, programe, calculatii, e-mailuri, subiecte pe forum etc.) actual si viitor apartine lui OTET-MERE.COM constituind proprietate intelectuala a OTET-MERE.COM

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona în care se afla în site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale.

Prin utilizarea în scopuri personale se întelege folosirea fie în interes propriu fie pentru alte persoane dar fara a urmari un alt beneficiu decât cel de informare, fiind exclusa folosirea continutului site-ului cu scopul de a-si face reclama sau de a câstiga orice alt tip de beneficiu, pecuniar sau nu.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu obtinerea în prealabil a acordului scris al OTET-MERE.COM acordat expres în acest sens. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului în alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa office_pronaturals@yahoo.com.

Orice material (ex. poze, texte de orice fel) având legatura cu SITE-ul sau cu continutul acestuia trimis prin e-mail sau furnizat în orice alta modalitate (spre exemplu: mesaje pe forum) de catre MEMBRII sau terte persoane, în mod benevol si fara pretentii de orice fel, care ar putea face obiectul protectiei dreptului de autor sau nu, devine proprietatea a OTET-MERE.COM în componenta ei patrimoniala.

 

Prin autor, se întelege orice persoana (VIZITATOR, MEMBRU, terta persoana) care trimite spre publicare sau publica orice tip de material.

OTET-MERE.COM are libertatea sa accepte sau sa refuze orice material primit spre publicare. Autorul unui material publicat pe SITE nu poate avea pretentii indiferent de natura lor DUPA publicare (retroactiv). Orice autor care trimite materiale spre publicare pe SITE are obligatia sa verifice daca acestea au fost sau nu publicate.

Prin trimiterea materialelor autorii recunosc si garanteaza ca acestea le apartin si ca au dreptul de a le trimite în vederea folosirii lor de catre OTET-MERE.COM. Autorii îsi asuma obligatia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca în legatura cu materialele si informatiile transmise în orice mod catre SITE, iar persoanele care expediaza în orice mod informatii ori materiale înteleg si accepta ca încalcarea în orice mod a acestei obligatii nu poate angaja în nici un mod raspunderea OTET-MERE.COM, ci numai raspunderea persoanelor respective. MEMBRII sunt responsabili de continutul mesajelor publicate pe forum OTET-MERE.COM. nu poate fi gasit raspunzator în privinta respectarii drepturilor intelectuale ale materialelor pe care MEMBRII le introduc pe site-ul.

Echipa redactionala a SITE-ului încearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cât mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, OTET-MERE.COM nu poate garanta pentru aceasta informatie. Fiecare VIZITATOR poate interpreta aceasta informatie dupa bunul plac si are obligatia sa verifice informatia si în alte surse mai ales în cazul în care aceasta informatie are caracter medical sau juridic. Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe SITE, are un caracter suplimentar, si în nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti (medici, avocati etc.).

OTET-MERE.COM nu poate fi facut raspunzator pentru modul în care un VIZITATOR al SITE-ului utilizeaza în orice fel informatii prezentate în acest SITE. VIZITATORII/ MEMBRII sau persoanele terte nu pot cere daune de nici un fel în baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest SITE.

5.Informatii cu caracter medical


Informatiile prezentate din OTET-MERE.COM trebuie considerate ca informatii generale despre adulti . Aceste informatii nu tin cont de situatia reala a fiecarui vizitator în parte si prin urmare trebuie privite ca informatii suplimentare menite pentru o întelegere cât mai buna a starii dumneavoastra .

În mod special, informatiile cu caracter medical (articole despre boli, raspunsuri ale doctorilor, s.a.m.d.) nu pot substitui recomandarile oferite de medici sau alti specialisti care au nevoie de un consult real pentru a oferi un diagnostic si un tratament corespunzator. În toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca este vorba de o problema de sanatate sau la un specialist pe problema pe care o aveti.

otet-mere.com, precum si toti colaboratorii ale caror articole, raspunsuri, sfaturi sunt publicate pe otet-mere.com nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu-injuriu/pierdere de orice fel.

Modificarea conditiilor de utilizare sau a serviciilor oferite de Maresteti-penisul.com
Otet-mere.COM îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment, sau la orice interval de timp, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, termenii si conditiile generale cât si a regulamentul de utilizare, fara o notificare prealabila. De asemenea OTET-MERE.COM poate întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile oferite fara o notificare în prealabil. Noile conditii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

6.Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat comanda. Nu se adauga nici un fel de alte taxe sau impozite. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul produselor noastre, afisat pe site, precum si promotiile aferente.

7.Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in mod normal prin Posta Romana sau direct, prin intermediul internetului. Prin Posta: Ne rezervam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. Prin Internet: Livrarea se face prin intermediul unui link ce permite descarcarea produsului.

8. Raspunderea

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Toate acestea au exclusiv scop informativ/educativ.Informatiile cuprinse nu pot inlocui sfatul medicului si/sau al specialistilor.

Informatiile si exemplele folosite in scopul prezentarii produsului variaza de la o persoana la alta. Rezultatele prezentate nu sunt rezultate comune. Nu ne facem raspunzatori in nici un fel pentru rezultatele obinute de catre dvs in urma folosirii produsului.

Informatiile oferite nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, astfel noi nu putem fi considerati responsabil pentru nici una din probleme, intampinate inainte sau dupa utilizarea produsului. Utilizatorul foloseste produsul pe propria raspundere.

 

9.Grantie

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiul va fi solutionat de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Info Consumator 0800.080.999.

Daca Folositi Acest Site, Inseamna Ca Sunteti De Acord Cu Termenii si conditiile de utilizare/Certificatul de calitate si garantie, Prezentat. Orice reclamatie ulterioara va fi solutionata conform acestui document.

10. Obligatiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul in care a optat pentru comanda prin Posta. Pentru descarcarea manualului direct de pe Internet, clientul are obligatia de a urma informatiile simple care ii sunt oferite dupa achitarea manualului.

11. Modificari

Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

Nota finala


Încalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala dupa caz. Otet-mere.COM poate investiga faptele care implica asemenea încalcari, si daca considera necesar, va merge pâna la a actiona în justitie persoanele care nu respecta aceste conditii de utilizare, pentru recuperarea potentialului prejudiciu cauzat de acestea. Dupa caz, OTET-MERE.COM poate coopera cu autoritatile legale în urmarirea VIZITATORILOR, MEMBRILOR sau tertelor persoane implicate în astfel de încalcari. Fiecare VIZITATOR este de acord ca, la cererea OTET-MERE.COM, sa exonereze de raspundere OTET-MERE.COM pentru orice actiuni judiciare sau extra judiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a încalcarii de catre VIZITATORUL respectiv a clauzelor cuprinse în conditiile de utilizare si în regulamentul forumului.

Orice situatie neprecizata în acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil al OTET-MERE.COM. În cazul în care aveti întrebari sau dubii va rugam sa ne contactati la OFFICE_PRONATURALS@YAHOO.COM


 

 Incearca fără riscuri cura de slăbire bazata pe concentrat otet cidru de mere!

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Otet-mere.com si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.Disclaimer