Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare NR 990/03.03.2006Concentrat otet cidru de mere: cel mai puternic devorator de grasime - 100% natural si fara efecte adverse!

Cum funcţionează capsulele pe bază de
concentrat oţet din cidru de mere?

Otetul de mere are la baza apa si acizi organici, intre care predomina acidul acetic, dar si acid propionic, acid lactic, pectina, enzime, plus cantitati infime de aminoacizi. Acest cocktail de acizi organici si enzime este un foarte puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, cu efecte exceptionale de dezintoxicare a organismului.

Otetul de mere in sinea lui reprezinta un concentrat puternic impotriva arderii grasimilor, dar cand este din nou concentrat in capsule naturale atunci puterea otetului de mere creste exponential, ajutand sa slabeasca oameni care credeau ca nu mai au nici o sansa !

Datorita nutrientilor, enzimelor si a acizilor organici pe care ii contine, dar si a capacitatii sale de a regla nivelul de zahar din sange, otetul din cidru de mere reduce pofta de mancare. In plus, el are efect diuretic, facilitand eliminarea lichidelor. Echilibrarea nivelului zaharului din sange il face recomandabil diabeticilor.

Ştiaţi că oţetul din cidru de mere era folosit pe vremuri ca produs-miracol pentru slăbire şi eliminarea toxinelor?

Datorită proprietăţilor de eliminare a grăsimii, este considerat drept cel mai natural devorator de grăsime din toate timpurile.

Această substanţă lichidă pentru slăbit, este disponibilă în prezent sub formă de capsule de slăbire cu rezultate incredibile asupra vieţii de zi cu zi.


De ce oţetul de mere ne ajută să slăbim?

Concentratul de otet de mere contribuie la dislocarea depozitelor de grasime acumulate la nivelul abdomenului, şoldurilor, picioarelor şi feselor si revine intrarea unei noi cantităţi de grăsime în celule prin redirecţionarea ei către muşchi, unde este arsă, deci depozitele de grăsime sunt eliminate.


Mai mult!

Otetul de mere mai are si alte calitati, fiindca a preluat de la fructele din care este obtinut cateva substante in forma naturala extrem de utile pentru organism, dintre care:

potasiul - este un mineral esential pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. El iti regleaza activitatea inimii si iti normalizeaza tensiunea arteriala.

vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului tau, are efect preventiv in bolile infectioase.

vitaminele B1, B2 si B6 au efect intineritor si intarzie aparitia semnelor batranetii. Au efect pozitiv asupra tonusului sistemului nervos central.

izoflavonoidele - sunt o categorie de substante organice care au un puternic efect antioxidant. Ele favorizeaza normalizarea ciclului menstrual la femei (deja suna mai bine, nu?) si reinnoirea hematiilor (globulelor rosii)

magneziul si fosforul - rol foarte important in mentinerea sanatatii si echilibrului sistemului nervos. Au, de asemenea, efecte favorabile asupra sistemului imunitar si favorizeaza consolidarea oaselor.

Exista vreun motiv pentru care sa nu incepi slabesti folosind concentrat otet de mere? Totul este natural!

Incearca astazi - - otetul de mere incapsulat (Apple Cider Vinegar)

 

Comanda astazi - - produsul Apple Cider Vinegar si vei beneficia de costul transportului inclus in pret Aceasta promotie este valabila azi in limita stocului disponibil !


Incearca fără riscuri cura de slăbire bazata pe concentrat otet de mere!

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Otet-mere.com si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.Disclaimer