Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare NR 990/03.03.2006Iată părerile clienţilor noştri despre această metodă de slăbire:


"Am slabit 4,5 kg in mai putin de doua saptamani si ma simt bine ca niciodata!"

La inceput am fost sceptic dar am comandat capsule de otet cidru de mere si le iau de doua saptamani, am slabit 4,5 kg si ma simt mai bine ca niciodata! Pentru cei ce vor sa slabeasca, un sfat. nu incercati sa alegeti o dieta de scurta durata care va infometeaza, nu veti rezista prea mult iar dupa aceea va ingrasati la loc, mai mult ajungeti sa aveti mai multe kilograme ca inainte.

Cornel Mihaiescu - Bucuresti

"Am scapat de 7,3 kg in mai putin de o luna!"

Am folosit produsul firmei dvs si tin sa precizez ca functioneaza fara nici o indoiala Chiar ajuta la slabirea si detoxifierea organismului; iar daca se administreaza conform indicatiilor nu creaza aciditate. Pe mine personal ma ajutat sa ard 7 kg in prima luna . Intotdeauna am avut incredere in calitatile otetului de mere. Acest produs are un avantaj fata de restu existente pe piata din romania concentratia sa este cea mai puternica existenta /capsula.

Tin sa va multumesc ca ati adus acest produs si in romania.


Marta Claudia - Brasov

"Singurul produs cu ajutorul caruia am scapat de 5 kg nedorite "

Am auzit si citit despre cura bazata pe concentrat de otet de mere dar am tot amanat sa comand din diverse motive ... pana intr-o zi cand m-am decis sa incerc acest produs pentru a ma convinge daca cu adevarat are efecte vizibile ,ce sa spun credca aceste poze vorbesc de la sine...

Am inceput cura pe 15 septembrie, iar acum suntem in 25 septembrie si deja am slabit 5 kg Este singurul produs care a functionat vreodata pentru mine si tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru promptitudinea si eficienta serviciilor !

Pasca Mihai - Cluj

"Recomand tuturor acest pachet promotional, capsulele chiar functioneaza si au cea mai mare concentratie existenta
"

Am incercat in ultimii ani o multime de cure si diete dar nici una nu a functionat pentru mine ,pana acum 2 luni de zile cand am descoperit siteul dvs si am comandat capsulele pe baza de otet cidru de mere concentrat. Atunci am decis sa nu mai tot aman tot ceea ce fac si am luat atitudine in lupta mea cu kilogramele in plus. iar rezultatele au inceput sa apara dupa prima saptamana de administrare. Simteam nevoia unei schimbari radicale si permanente in viata mea iar acest produs a facut posibil acest lucru,mi-am recapatat energia si increderea in mine .

 

Va mulţumesc si recomand tuturor celor care doresc cu adevarat sa slabeasca acest produs minunat.

Raicu Lavinia - Bucuresti

DISCLAIMER:

Rezultatele reflecta experienta individuala a consumatorilor cu produsul nostru,ele pot varia de la caz la caz..Incearca fără riscuri cura de slăbire bazata pe concentrat otet de mere!

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Otet-mere.com si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.Disclaimer